ProMerit.net - arvojen puolesta

Promerit.net
Facebookissa

Hurraa, Suomen kansa

ILTALEHTI uutisoi 24. tammikuuta 2011 näyttävästi:

Tosiasia: eduskunta on Suomen kansa pienoiskoossa – näin sanotaan ja siihen on uskominmen.

Saman lehden verkkoliitteessä uutisoidaan: Nuorisosäätiön esitutkinta valmistui 11 epäiltyä, Nuorisosäätiön tutkinta siirtyy Keskusrikospoliisilta syyteharkintaan.

Suomen, kansainvälisesti ”tunnustetetun” avoimen demokratian luvatun maan eduskuntavaaleja tulevat valvomaan ETYJ:n vaaltarkkailijat. Miksiköhän?

Jaa/kirjanmerkki...

2 Responses to “Hurraa, Suomen kansa”


 • Paljon enemmän tarkkailtavaa olisi vaalien välillä, nimittäin juuri yksikään ”laillisuusvalvojille” tehty kantelu, jolla voisi olla merkitystä vaalien kannalta ei ole ottanut ”tulta”, vaikka edellytykset tutkittavaksi ottamisesta olisivat olleet olemassa !

  Itse törmäsin mm. presidentinvaaleissa 2005 ”laillisuusvalvojien” ylimpiä politikkoja suojelevaan asenteeseen, josta on julkiset todisteet eduskunnan ”oikeusasiamiehen” päätöksessä 876/2/05 ! ”poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa” ! Koko episodi tietääkseni lähti siitä, että OM Koskinen poistui takavasemmalle ”omasta tahdosta” ennen vaaleja ? Mikäli näin ei olisi toimittu olisi presidentin- ja ministerinvastuuasia lain mukaan tullut eduskunnan käsiteltäväksi, eikä lakia olisi voitu muuttaa hiljaisuudessa ennen vaaleja presidentin ja OM Luhtasen asetuksella !

  Mielestäni tämä on törkeää ja kansanvallan vastaista toimintaa, jolla valtaapitävät vallan väärinkäytöllä ohjailevat vaalien tulosta salaamalla kansalaisilta perustavanlaatuista tietoa.

  Ja meno jatkui keväällä 2008 toinen laillisuusvalvoja huomautti, että ”oikeusministeriössä” ja ministeriöissä yleensä salataan eräiden lakimuutosesitysten lausunnonantajien lausumia kansanedustajailta tarkoituksena vauhdittaa lakien läpimenoa ! Eräs tälläinen törkein tapaus oli lakimuutosesitys He 55/2007; jolla oli kiire, ettei kansainvälinen rikostuomioistuin tule toimivaltaiseksi Suomea koskevissa asioissa; tilanteessa, jossa koko Suomen oikeusjärjestelmä on todettu toimivallattomaksi; kuten eräs salatuksi jäänyt lausunnonantaja totesi ! Rivikansanedustajat saivat pöydälleen ”tiedon” : ”välitöntä tarvetta lain muuttamiselle ei ole”; vaikka eoa päätös; joka sekin salattiin 20.12. 2007 asti näyttääkin aivan muuta !

  Mutta taas oli pimitettävä tietoa kansalaisilta ja niimpä Brax matkusti Eurooppaan neuvottelemaan Kansainvälisen Rikostuomioistuimen tekemisestä ”toimivallattomaksi yksittäistapauksissa” ! Tuomisinaan Brax toi Ruanda-”oikeudenkäynnin”; joka minun mielestäni on Suomen maksu presidentin- ja ministerinvastuuasian pitämisestä kansan tietoisuuden ulkopuolella !

  Olemmeko ME siis saaneet äänestää rehellisissä vaaleissa, joiden ehokkaiden osalta ”vapaa” tiedonkulku heidän virkatekemisistään on tasapuolisesti uutisoitu ?

  Tuo episodi on tiedoksi saatettu ”ihmisoikeustuomioistuimelle”, jossa herrojemme valitsema suomalaishenkilökunta katsoi olevansa ”toimivallaton” käsittelemään asiaa !

  Julkisten mutta jopa rivikansanedustajilta tositilanteessa salatun materiaalin mukaan vaalitarkkailijat olisi tarvittu ja muutamissa edellisissä vaaleissa; joissa mm. eläkeläispuolueen johtajalta evättiin pääsy vaalitenttiin ! Samalla tulisi ETYJ:in tarkastaa saako eräs tai eräät puolueet kohtuutonta taloudellista etua, kun saivat puoluetukea liioitellun jäsenmäärän mukaan ! Tai vääristääkö Suomen lehdistötuki eri puolueiden saamaa palstatilamäärää; tai estääkö se tietyntyyppisten faktojen julkaisemisen koko kansan tietoisuuteen ?

  Valitettavasti näyttää siltä, että kaikkiin edellämainittuihin kysymyksiin on DEMOKRATIAN KANNALTA VÄÄRÄ VASTAUS !

  Ja mikä kummallisinta koko Euroopassa ei ole löytynyt tahoa, joka olisi ”toimivaltainen” käsittelemään edelläkuvattuja tapauksia ?

  Vanhanen joutui ”sijaiskärsijäksi”, koska Halonen ja entinen ”oikeusministeri” vetivat jo sen kortin ?

Jätä vastaus

Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method K2::init_scripts() should not be called statically in /home/promerit/public_html/wp-includes/plugin.php on line 525

Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method K2::enqueue_scripts() should not be called statically in /home/promerit/public_html/wp-includes/plugin.php on line 525