ProMerit.net - arvojen puolesta

Promerit.net
Facebookissa

Irlanti on maailman velkaantunein valtio!

Irlantilaisten kokonaisvelka 1352 % BKT:stä, mikä merkitsee rahassa 2.39 triljoonaa dollaria. Lähde: http://www.cnbc.com/id/30308959/?slide=21

Suomen ei tarvitse auttaa Irlantia

, koska Suomen euro-jäsenyys on petos – vain illuusio… Luepa tästä salainen EMU-pöytäkirja vuodelta 1993 ..  Jorma Jaakkolan kirjoitus 26. elokuuta 2009;  Markasta luopumisesta ei ole lakia!

Jaa/kirjanmerkki...

3 Responses to “Irlanti on maailman velkaantunein valtio!”


 • Yrjö Saraste

  Miksei soitettu kiinalaisille?

  Viittaan Aamulehdessä (21.11) olleeseen Tulevaisuusvaliokunnan puheenjohtaja ja pankkivaltuutetun Marja Tiuran kirjoitukseen ”Vakaa euroalue on Suomen etu.”

  Tämä Kokoomuksen talouspoliittinen asiantuntija kirjoittaa muun muassa miten: ”Kreikan vuoksi Suomi on lupautunut lainoitukseen, josta saamme kelpo koron. Kukaan asioita tunteva ei ole vakavasti epäillyt, ettei Kreikka vastaisi omista sitoumuksistaan.”

  Edelleen miten ”Suomen verorahoista ei ole luovutettu senttiäkään pelureille ja pankeille. Yhtään suomalaiseuroa ei ole kirjattu menetetyksi eikä edes epävarmaksi saamiseksi.

  Kirjaimellisesti ottaen ei tietenkään ole luovutettu, eikä aiota luovuttaa mitään veroilla kerättyjä euroja. Veronmaksajat vastaavat kuitenkin viime kädessä edelleen lainausta varten lainattujen rahojen takaisinmaksusta.

  Mahdollisuus saada ”kelpo korko” perustuu siihen, että varovaiset lainottajat suhtautuvat epäilevästi Kreikan kykyyn vastata veloistaan.

  Tilapäisessä rahapulastaan Marja Tiura soitti tuntemalleen rahamiehelle. Mikseivät Kreikka ja Irlanti soittaneet Kiinalle?

  Yrjö Saraste

 • Kansainvälisten viestimien mukaan EU-maat ovat päässeet sopuun talousvaikeuksissa olevan Irlannin tukemisesta.

  Paketti olisi suurudeltaan 85 miljardia euroa.

  EU:n valtiovarainministerit neuvottelevat ja päättävät Irlannin tukemisesta Brysselissä sunnuntaina 28.11.2010 illansuussa.

  Suomea edustaa valtiovarainministeri Jyrki Katainen (kok). Kataisella on valtuudet hyväksyä Suomen osallistuminen Irlannin tukemiseen, pääministeri Mari Kiviniemi (kesk)on sanonut tiedotustilaisuudessa Kesärannassa sunnuntaina vähän ennen kello kahta iltapäivällä.

  EU-ministerivaliokunta käsitteli Suomen osallistumista tukipakettiin. Kiviniemen mukaan Irlannille myönnettävälle tuelle asetettavat ehdot ovat täyttymässä.

  Paketista on tulossa sellainen, että Irlanti pääsee kasvu-uralle ja saa pankkisektorinsa kuntoon, Kiviniemi sanoi.

  Yksityiskohtia Suomen osuuden suuruudesta tukipaketissa Kiviniemi ei kertonut. Suomen osallistuminen Irlannin tukemiseen vaatii vielä eduskunnan hyväksynnän. Siis saa syliinsä pelkän pääministerin ilmoituksen.(KKs)

 • Nyt rupeaa jo hallituspuolueiltakin lipsahtelemaan faktaa.

  * * * * * * * *

  Miksi apua?

  Ulla-Maj Wideroos, RKP: Suomalaisilla pankeilla, vakuutusyhtiöillä ja työeläkelaitoksilla on lähes kolmen miljardin euron sijoituksia Irlannissa, ja niitä ei pidä vaarantaa. Lisäksi varsinkin asuntolainojen korot saattaisivat meillä nousta korkeuksiin.

  Miksi ei?

  Markku Uusipaavalniemi, perussuomalaiset: Pelastamalla pankit päästetään velkojat tavallisten ihmisten kimppuun. Nämä menettävät omaisuutensa ja jäävät velkavankeuteen aivan kuten 1990-luvun Suomessa.

  Lähde: Iltalehti
  Lue perustelut: Miksi apua Irlannille – ja miksi ei?
  Keskiviikko 1.12.2010 klo 16.07
  Kansanedustajat kertovat perusteluja Irlannin tukipaketin puolesta ja vastaan.

  * * * * * * * *

  Olen entistä vakuuttuneempi siitä, että koko 2000-luvun vaalirahoitus tulee avata.

  Tässä käyttöönne Kansan vaaliliiton ry:n perustajajäsenten valmistama kolmen portaan etenemisen malli.

  1. Vaalirahoituksen salaisuudet julki koko 2000-luvulta
  http://ajankuva.blogspot.com/2010/06/vaalirahoituksen-salaisuudet-julki-koko.html

  2. Maan tapa? Institutionaalinen korruptio vaiko rehellisyys?
  http://ajankuva.blogspot.com/2010/07/maan-tapa-institutionaalinen-korruptio.html

  3. Suomi 2.0 – Maan tapa vuonna 2017?
  http://ajankuva.blogspot.com/2010/07/suomi-20-maan-tapa-vuonna-2017.html

  Ja muista pitää se, että perustuslain mukainen kansanvalta ei voi toimia, jos kansa ei tiedä edes näitä perusasioita päättäjistään.

Jätä vastaus

Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method K2::init_scripts() should not be called statically in /home/promerit/public_html/wp-includes/plugin.php on line 525

Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method K2::enqueue_scripts() should not be called statically in /home/promerit/public_html/wp-includes/plugin.php on line 525